A hard day

Nu har jag precis kommit hem. Men det har hänt ganska mycket idag, fast det är inget jag kan skriva här. Jag gick precis förbi Lisa en stund som har skadat tån (vet att det låter lite roligt men hon har jätteont så det är jättesynd) och snart ska jag träffa min fina syster de gör verkligen min dag!

 Här är några bilder på en av mina systrar som jag provade att fota lite igår när vi hade fått kameran.




happenings

Och så börjar skolveckandag igen..

Idag hade vi årets första fotolektion & då fick vi tillbaka våra kameror -hela och rena. Sen har det väl inte hänt så mycket idag? Jag har blivit så himla trött sen jag började skolan och bara sover typ så fort jag kommer hem.. Men jag har också fotat lite med mina systrar och lärt de att fota. 

Sen så ska jag röntga mitt knä imorgon och efter det ska jag kolla på mitt lags fotbollsmatch då vi även möter några av mina vänner. Så det är alltid kul att se..


Detta var lite av resultatet av första gången min 4åriga lillasyster höll i en systemkamera



 

avslut

Hej på er! 
Nu är jag på väg att möta upp Mimmi så ska vi åka till vår vän Linda som åker till Japan i ett år på onsdag. Samma dag åker Moa till Uppsala och ska studera där i tre (?) år. Så jag får se om jag kanske hinner träffa henne också. Men nu ska vi i alla fall på Lindas avskedsfest. Dock kan vi inte stanna så länge för vi börjar skolan jättetidigt imorgon.. Men det ska nog lösa sig. Hoppas att ni har haft en bra helg!

Haha.. Så här glad var jag igår när jag skulle köpa min MacBook PRO. Vilken tönt jag är som tar kort med mina pengar, men jag har aldrig haft så mycket cash, har bara varit siffror på ett konto innan..



Grönan

Åh jag har varit riktigt dålig på att blogga de senaste dagarna! Men jag har blivit så trött av att gå min första vecka i skolan. Men imorgon är den över, första veckan alltså. Så då blir det en fin avslutning med att se på bio med tjejerna. 

Men över till annat.. Jag såg ju Norlie & KKV på Grönan i måndags och jag kommer inte ihåg vad jag skrev men det var så grymt kul och jag hade så roligt med Marre, Sandra & Allis! Så fina tjejer!

Jag hittade dessa bilder på Marres blogg från i måndags..

the third day

Nu har precis tredje dagen av skolan börjat & Emma tyckte att jag skulle blogga så då gör jag det. Men vad har hänt sen sist då? Jag har ju som sagt börjat i tvåan på Kungstensgymnasiet, sen i måndags så åkte jag till Grönan med Marie-louise, Sandra & Allis. Där såg vi på Norlie & KKV och det var riktigt kul, fast vi saknade några låtar. Sen tog vi många bilder som jag kan lägga upp senare..

Här kommer lite bilder så länge.




The voice dj bash

Jo men jag tänkte berätta lite om gårdagen..

Jag har ju äntligen fått min lön så jag gick upp jättetidigt bara för att jag ville köpa en iphone 4 (jag hade en iphone 3 & en ipod touch innan men båda blev stulna/borttappade för ca tre veckor sen). Så jag åkte till Haninge där jag äntligen fick köpa min iphone. Sen åkte jag hem och fixade mig och sånt för jag skulle till The voice. Där spelade Nause, Basto och några till så vi dansade och skrattade i flera timmar där i Kungsan. Jag var där med två riktigt fina vänner (fast jag träffade Sandra för första gången) så det var grymt kul, speciellt mot slutet när alla släppte loss.

Så det var en riktigt lyckad dag och grymt bra avslut på sommarlovet!


 Två av de populäraste låtarna som spelades.

 

underbara dag

Jag tänkte kika in här lite snabbt innan jag somnar. Men idag har varit en grymt bra dag! Jag berättar mer imorgon.. 

Här är några bilder från kvällen från Sandras instagram



The last few days

Hej på er!

De senaste dagarna har jag bara njutit av att vara ledig och träffat vänner, haft filmkvällar och åkt mycket in till stan. Idag kommer min efterlängtade lön så det blir troligtvis en ny dator imorgon.  På måndag börjar skolan också så nu måste jag passa på de sista dagarna. Men nu ska jag gå och göra något av den här dagen, så ha en bra  fredag!

 

 

Exercise

Förra lördagen bestämde jag mig för att jag måste börja ta tag i min vikt. Dock har det varit riktigt svårt när jag har varit sjuk och inte kunnat träna.. Men jag har ändå gått ner två kilo på lite mer än en vecka :D Så nu är jag igång! Så då blir det väl beach 2013 ;)  

Så jag har kollat på bland annat Lauren Conrads (ni vet, hon från tv programmet the hills) hemsida, och hon har massor med bra tips & motivation. Bland annat kommer jag äta detta nyttiga "snack" till mellanmål och sen träna varje dag (så mycket jag hinner). Sen måste man bara hitta en träning som passar en själv. Som jag gillar att spela fotboll & dansa. Synd att jag har skadat mitt knä så att jag inte kan springa bara.. Men då får det bli massa dans & cardio tills det blir bra.

Visst ser det här riktigt gott & fräscht ut?


some old ones

Jag har precis hittat flera borttappade usb-minnen och mnneskort så nu håller jag på att kolla igenom alla bilder som finns på dem. Bland annat hittade jag massor med bilder på min vän Linda som jag tog för ungefär ett år sen när jag precis hade fått min kamera och knappt lärt mig hur den fungerar. Men kul hade vi iallafall! Just nu är hon i USA så jag saknar henne såå mycket, och sen så har jag beställt hem lite saker av henne hehe... ;)




Making plans for things that changes

Hello guys!

Jag skulle egentligen sett på sommarkrysset idag men jag är lite sjuk idag, med ont i halsen osv. så nu blir det bara att vila upp mig hemma så att jag kan njuta av sista veckan med sommarlov. Men den 17e kommer min lön så då ska jag köpa en macbook pro & en iphone (förhoppningsvis) så nu pratar jag lite med min morbror och kollar lite datorer.

Sen har det väl inte hänt så mycket, försöker bli frisk bara, min kusin kommer upp till Stockholm nästa vecka också så det ska bli kul för hon har varit i New York hela sommaren!

Två bilder från i våras när jag var i Malmö över helgen.

Fotboll

Nu har jag ju en ny blogg med nya läsare, så då tänkte jag att jag kunde berätta en annan sak om mig.

När jag precis hade gått ut ettan (när jag var liten alltså och inte nu) så lekte jag kull och ramlade och bröt armen. Efter all den tiden som jag hade gått med gips så hade jag gått upp så mycket i vikt så då behövde jag komma på ett bra sätt att träna på. Då provade jag både simning och pingis i en period, sen bestämde jag mig för att prova på fotboll. Så jag började spela i Sätra SK när jag gick i mitten av tvåan och spelade där ändå tills jag flyttade till Tumba, sommaren när jag skulle börja i fyran. Då var valet mellan Rönninge/Salem och Tullinge eftersom att Tumba inte hade något lag. 

Sen dess har jag spelat fotboll i Rönninge/Salem och vi har spelat två Örebrocuper, en Aroscup och för ca 1,5 år sen så gick jag upp till damlaget så nu har jag spelat damlagsmatcher men kör fortfarande mest i ungdomsserien (F16-18). Fast jag  har inte kunnat spela sen i slutet av maj och kommer inte kunna spela fram till våren
för att jag skadade knät på en match..

Kanske inte så intressant men jag tänkte dela med mig om det var någon som undrade.

Bild från Örebrucupen 2010 (?) efter vinst i slutspel, den allra bästa perioden sen jag började spela. Om ni undrar är jag den jätteglada målvakten längst ner.

Spring för livet förfan!

Rubriken är ett internskämt från ikväll som jag inte kan glömma, heheh..

Men jag tänkte att jag kunde passa på att lägga upp lite fler bilder från ikväll.



reunion

Jag träffade som sagt Ragda, Nathalie & Marie-louise nu ikväll, som jag inte har träffat på hur länge som helst.

Så vi bestämde oss för att åka in till stan och äta på Jensen. Det var riktigt mysigt och med god mat (jag som älskar kött hehe..).

Men det var bara kul att träffa dem igen and catch up, sen har jag inte skrattat så mycket på länge heller..

sommarkrysset

Nu ska jag åka till en kompis landställe ute på Ingarö, så vi får se om jag kommer på hur man mobilbloggar eller så.

Annars hör vi imorgon, (förhoppningsvis) innan jag ska ut och äte middag med några vänner.

Sålänge kan jag visa lite bilder från sommarkrysset som jag tog med min dåliga digitalkamera. Här är Norlie & KKV och Eric Saade & Tone Damling.




Syster

Om ca två veckor börjar jag skolan igen och då får jag äntligen min kamera så då kommer jag ta mycket fina bilder. 

Men tills dess så blir det bara från digitalkameran eller gamla bilder.

Här kommer iallafall två bilder på min syster.

Trainrail

Jag hittade nyss lite  bilder från tidigare i våras när jag fotade Mimmi för ett skolarbete.

Här är några av de som inte användes.





Utkast: Oct. 28, 2012

 

Emma Johnson

Emma är en tjej på 17 år som bor strax utanför Stockholm. I den här bloggen kan du läsa om skolan, mode, fotboll, shopping, resor, event, vänner, fest, jobb och mycket mer!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus