just chillin

Igår såg ju jag och Louise, Now You See Me på bio, sen hann vi med lite shopping innan. Bland  annat köpte jag en klänning och sen en hårolja från Bodyshop.
Idag ska vi bara ta det lugnt hemma sen får jag se om jag ska träffa en annan kompis senare. Men jag ska iallafall åka och kolla på min träning ikväll.
Så det här blev en riktig mysdag med andra ord!
 
 
 

New in

Fick äntligen hem mina efterlängtade converse. De är lite små i storleken men de formar sig nog snart hoppas jag.
Men annars är jag riktigt nöjd, har velat ha låga vita converse för att det är så sommarfräscht!
 
 

Movienight

Nu har jag precis haft en filmkväll med min saknade Louise som har varit bortrest ett tag och så ska jag sova här. Sen imorgon ska jag kolla lite i affärer och sen gå på bio och se Now You See Me. Både kill och tjejkompisar säger att den var jättebra så den verkar vara något för alla!

Jag hittade en bild från sommarjobbet haha, det här är inte ens hela gruppen heller. Vi var en sjukt stor grupp med vissa jättehärliga personligheter!

 

smoothie

Asså detta är så underbart gott! Jag dör för mina egengjorda smoothies! Så gott och enkelt att göra!
Mixa bara massa bär, yoghurt, mjölk (sen kan man variera lite som man vill, t.ex. lägga till bananer osv).
Idag lyxade jag till det med lite musli också!
Nu ska jag träna lite också, sjukt taggad haha.
 
With every healthy meal,
every glass of water,
every workout, you are one
step closer to your goal.
 

where sharp meets soft

 Hej på er!
Just nu känner jag mig lite.. ja jag vet inte hur jag ska beskriva det. Det är nog ddet att jag har börjat få lite små-ångest inför skolan. Samtidigt som jag är jättelycklig över att jag har sommarlov. Men det är bara tre veckor kvar av lovet. Även om jag har många vänner där osv. så känner jag mig ändå llite ny, för jag har ändå bara gått där i ett halvår. Men det är nog bara jag som inbillar mig för att jag inte vill tillbaka till skolan, för så känner jag inte alls när jag är där, för det mesta. Men nu ska vi få fyra nya i klassen och det är nästan ännu mer nervöst. För man vet ju inte alls vilka de är, om de är sköna eller inte. Som tur är är vi ju en ganska stor klass (till skillnad från min förra med typ 15 pers) så jag måste ju inte vara med dem om de skulle vara osköna.
 
Bloggen är under konstruktion så därför ser headern lite konstig ut!
 
En av låtarna i min Spotify-lista just nu:
 
Den här bilden är ifrån min lilla mini-roadtrip förra veckan. Någonstans i Linköping tror jag.
 

framboise

Hej på er!
Nu känner jag att jag börjar tröttna lite på min design så nu har jag något nytt, fräscht på gång som ska bli jättefint!
Annars ska jag bara njuta av solen och sommarlovet. Måste passa på att ta ut min lön och göra lite andra ärenden också men det känns som om jag kommer skjuta upp det till imorgon.
 
Här var min goda frukost idag. Hallonsmoothie. Lovely!
 

Ricinolja

Jag fick ett tips för någon vecka sen av en vän som skulle prova ricinolja. Ricinolja är en olja som man ska ta i hårbåtten ca 2ggr i veckan. Den ska man ha i i ca 40 min eller helst hela natten. Sen ska den få håret att växa ca 5cm i månaden istället för 1cm som det gör i vanliga fall. Sen ska det håret som växer ut vara friskare och i bättre kvalité också. 
Så jag bestämde mig för att köpa hem en flaska och testa om det verkligen funkar. Den kom hem idag och jag har tagit före-bilder så vi jag jämföra sen efter två veckor eller en månad om man sr någon skillnad.
 
Ni kan googla på ricinolja så kommer det upp massa före och efter-bilder som på andras framsteg efter en månad. Sen om ni vill köpa ricinolja så finns det på apoteket eller på bodystore
Jag rekommenderar att ni köper den på bodystore om ni vill prova för jag har hört att den kallpressade som de säljer där är mycket bättre än ricinoljan som inte är det som de säljer på apoteket.
 
Är det någon av er som har testat eller hört något om ricinolja?
 
 
 

thursday

Jag skulle ju egentligen åkt till Motala idag med Lisa, men sen blev det lite krångel så jag ska stanna hemma istället. Lite synd för det skulle säkert blivit riktigt kul, men iallafall.. 
Då hinner jag iallafall vara med Louise som kommer hem inatt osv.
Sen ska jag passa på att åka och kolla lite i affärer och göra lite ärenden som jag inte har hunnit med.
 
Igår var jag hos min pappa ett tag på dagen och sen åkte jag och kollade på min träning. Jag längtar sjukt mycket tills jag kan börja spela fotboll igen, hoppas att det blir snart. Men jag kunde iallafall vara med och skjuta skott på slutet (fast jag var barfota) men det var riktigt kul. Jag har knappt rört en fotboll sen jag skadade mig i maj förra året.
 

I saw Riri yesterday

Igår var jag först och kollade i lite affärer med Lisa på dagen och sen på kvällen mötte jag upp Fanny.
Jag hade för länge sen fått biljetter till Rihannas konsert som jag hade glömt bort. Men den gick vi på och jag blev helt blowned away för att hon är så cool hela hon. Hon är så vacker, hon sjunger bra och dansar grymt! 
Hela hon är bra!
Efter det så gick vi och åt och sen mötte vil upp Tobbe och några av hand kompisar innan vi tog bussen hem.
Lyckad dag var det och jag lägger nog upp några bilder senare. Nu ska jag äte middag ute med min familj för att fira min pappas fru, sen ska jag nog åka och kolla på Wictors fotbollsmatch.
 

taking care

Idag har jag bara vilat ut och tagit hand om mig själv. Jag har tränat massor, ätit bra, haft ansiktsmask osv.
Sen har jag bara gjort det jag har haft lust att göra och inget annat, jaag tror att det är viktigt att man har en sån dag någon gång ibland.
Imorgon ska jag på Rihannas konsert i Globen. Haha det sjuka var att jag var så himla taggad innan jag ens hade biljetter och nu har jag glömt bort det flera gånger innan någon påminde mig. Jag kom på det typ nu under kvällen när Rihanna hade lagt upp någon bild från Stockholm!
Men det ska bli grymt kul iaf!
 

Kolmården

Idag har vi tagit en liten mini-roadtrip till Norrtälje där vi gick på Kolmården. Älskar alla tigrar, lejon, snöleoparder osv. haha..
Nu ligger jag helt död på hotellet efter att ha gått runt hela dagen, så jag ska nog sova snart.
 

The cozy day before yesterday

I förrigår var jag först i Skärholmen centrum på dagen med Lisa och jag hittade massor med fint! Sen åkte jag in till stan och träffade min saknade vän Antonia. Vi köpte med oss lite fika och satte oss vid vattnet i gamla stan. Sen satt vi där och pratade om allt möjligt innan jag åkte med till Danderyd och sen hem.

I Nathalies trädgård

Hej på er!
Rubriken är en liten intern grej. Men det var där vi var i lördags kväll. Jag fick äntligen träffa mina saknade vänner Linda och Nathalie. Det är ganska sjukt för det finns vissa vänner som jag bor jättenära men är så dålig på att träffa och höra av mig till. Men det var jättemysigt iallafall. Vi köpte med oss lite gott så satt vi där hela kvällen. Mys!

saturday, sunny day

Oherregud vad varmt det är idag!
Än så länge har jag bara njutit av solen och åkt och gjort ett nytt pass, mitt hade tydligen redan gått ut.
Men nu ska jag gå och träffa min fina vänner!
Ha det bra & hoppas att ni får en chans att njuta av värmen idag!
 
 

Life is great

Jag tror att det är viktigt att kunna embrace-a de stunder i livet som är bra & uppskatta alla småsaker som är roliga och gör att du börjar le. Jag har precis köpt en fin liten burk där jag skriver ner alla sådana småsaker och så har jag döpt burken till "Reasons to smile 2013". 
Sen är tanken att jag ska kunna öppna upp den om jag känner mig lite nere, så att jag kan läsa om allt roligt, nytt och härligt som jag har varit med om och alla andledningar till att jag borde vara glad.
Just idag är jag superglad för att jag precis har fått ett jobb, på McDonald´s. Det är kanske inte det mest luxurösa jobbet haha men det är jättebra med extrapengar och den ligger mitt i stan brevid min skola så det är skönt.
Sen är jag också glad för jag har jättemånga fina vänner som jag ska träffa nu i veckan, vissa har jag inte sett på jättelänge, så det ska bli grymt kul!
 
Idag är jag glad!
 
 

Bråvalla

Nu har jag äntligen fått lite bilder från Bråvalla. 
Jag kan passa på att säga att det är något utav det bästa jag har gjort i heeela mitt liv!
Det är så härligt att man kan prata med vem som helst, när som helst och hur som helst. Jag träffadde massor med härliga människor, dansade loss, lyssnade på grym musik och allt var bara en stor fest.
Jag vill definitivt åka dit nästa sommar igen!
 
Här är bilder från en av dagarna (förutom andra bilden) när min kusin Sara och hennes kompis var där.
 
 
 

One week ago

Åh nu är jag så där dålig på att uppdatera igen, men nu har jag lite roligt material så nu ska det förhoppningsvis bli lite bättre!
Jag har bara njutit av solen den senaste veckan, träffat vänner, åkt till stan, badat i min pool osv. 
Sen har vi också min fina vän Linda som precis kom hem efter att ha varit i Japan i ett år så vi tog en fika med några andra vänner också. 
 
Här är lite pool-bilder från de senaste dagarna..
 
 

saturday

Hej på er!
Hoppas att ni har haft en bra vecka? Själv ligger jag nu med ögoninflammation, förkylning och en helt förstörd hals. Nästan alla jag känner som var på Bråvalla har blivit sjuka efteråt och jag var sjuk redan innan så nu är det ännu värre. Men det är bara att fixa mig och så för ikväll ska jag gå på bio med Louise.
Något som är skönt är att jag jobbade klart igår. Jag hann till och med jobba igen timmarna från de dagar som jag var på bråvalla. Plus att jag jobbade en timme extra och fick biokort.
Men jag kommer sakna min sommarjobbsgrupp lite ändå, ett riktigt skönt gäng!
Men vi kommer ses i augusti och ha som en liten reunion och vi ska kanske se på bio, bowla eller spela paintball.
Något annat kul är att jag ska på arbetsintervju på måndag. Jag mailade dem igår och fick svar några timmar senare. Dock kan jag inte berätta än om vad det är för det ger otur.
 En bild jag tog på våra härliga blommor på tomten.

I´ve got so much to tell you..

Det är så mycket som jag inte har hunnit berätta för er i bloggen!
Jag har ju firat midsommar, träffat vänner, festat och jobbat massor.
Sen var jag ju på Bråvalla festivalen från i onsdags till söndags. Det hände så sjukt mycket kul och jag vill bara åka tillbaka dit direkt! Men mer om det senare. Nu ska jag gosa ner mig i sängen med och se på American Idol efter den långa arbetsdagen.
 

Emma Johnson

Emma är en tjej på 17 år som bor strax utanför Stockholm. I den här bloggen kan du läsa om skolan, mode, fotboll, shopping, resor, event, vänner, fest, jobb och mycket mer!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus