pods and life

Det har varit en så sjukt känslig vecka. Jag har skrattat sjukt mycket och varit helt lack på allt och alla för att i nästa sekund sitta helt gråtfärdig. Jag får skylla på att hösten är här. Jag har inte kunnat spela fotboll heller så det kanske också har med saken att göra. Men annars så har min fina Moa kommit hit från Uppsala där hon pluggar och så har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Jag älskar verkligen min släkt. Det är så underbart att ha mostrar och morbröder i åldrarna 20-25 så de blir typ som storasyskon/kompisar.
 
Annars har jag gått runt i stan med Linda, sprungit ett lopp och arbetat mitt första arbetspass på McDonalds. Men den här veckan så är mycket mer uppbokat som arbetsintervju osv. Sen ska jag förbi mitt gamla jobb också. Så denna vecka kommer nog bli mycket bättre när jag är ännu mer uppbokad för då mår jag bättre!
 

My room

Sedan mamma köpte hem en ny hylla till mig för ca två veckor sen så har jag fått massor med inspiration till mitt rum! Jag har fått en helt ny stil som jag vill ha i mitt rum och jag är typ halvvägs där. Jag vill ha mycket ljust, vitt på vitt. Det är lite mer kuddar, foton och andra detaljer som papperskorg och tvättkorg som ska bytas ut men sen är jag hyfsat nöjd. Men så här är det nu så länge.

like pressing repeat

Okej, nu känner jag att det får bli skärpning här. Det är ju inte kul att blogga om jag inte gör det fullt ut så nu ska det definitivt bli bättring. Som vanligt så har jag haft fullt upp. har så mycket att berätta men jag får göra det sen. Jag känner att jag redan håller på att somna framför någon B-tvserie för det har varit en så lång dag med att fira min syster osv. Bloggas senare!
 

Busy week

Hej på er! Den här veckan har jag tagit en liten paus från bloggen, jag har haft så himla fullt upp med livet. För det har varit massor som har kommit igång nu. Skolan har kommit igång på riktigt, jag ha börjat spela fotboll 3 ggr i veckan igen och så har jag en special-fotbollsträning en gång i veckan (för alla som har opererat knät som jag). Sen har jag njutit av de sista varma dagarna med mina vänner osv!
 
Bland annat så åt jag middag med släkten i lördags, mina morbröder är så duktiga på att laga mat! Sen åkte jag in till söder och mötte Fanny och så åkte vi till Skinnarviksberget där några vänner hade typ en "inofficiell inspark" samtididigt som bland annat Rytmus och några andra skolor hade likadant. Så det var fullt med folk och det var riktigt sköna människor som vi träffade, allt från folk från Tullinge gymnasium till folk från min skola som jag aldrig hade sett innan. Dock var det ganska svårt att se vem man pratade med för det var så mörkt, för vi åkte in runt tio. Sen så blev det lite segt när polisen kom men det var ändå ganska chill och Skinnarviksberget är verkligen ett grymt ställe at hänga på! Sen så var vi där till typ två och det var en riktigt bra kväll. Med utsikt över hela Stockholm, världens finaste ställe! 
 

Emma Johnson

Emma är en tjej på 17 år som bor strax utanför Stockholm. I den här bloggen kan du läsa om skolan, mode, fotboll, shopping, resor, event, vänner, fest, jobb och mycket mer!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus