Busy week

Hej på er! Den här veckan har jag tagit en liten paus från bloggen, jag har haft så himla fullt upp med livet. För det har varit massor som har kommit igång nu. Skolan har kommit igång på riktigt, jag ha börjat spela fotboll 3 ggr i veckan igen och så har jag en special-fotbollsträning en gång i veckan (för alla som har opererat knät som jag). Sen har jag njutit av de sista varma dagarna med mina vänner osv!
 
Bland annat så åt jag middag med släkten i lördags, mina morbröder är så duktiga på att laga mat! Sen åkte jag in till söder och mötte Fanny och så åkte vi till Skinnarviksberget där några vänner hade typ en "inofficiell inspark" samtididigt som bland annat Rytmus och några andra skolor hade likadant. Så det var fullt med folk och det var riktigt sköna människor som vi träffade, allt från folk från Tullinge gymnasium till folk från min skola som jag aldrig hade sett innan. Dock var det ganska svårt att se vem man pratade med för det var så mörkt, för vi åkte in runt tio. Sen så blev det lite segt när polisen kom men det var ändå ganska chill och Skinnarviksberget är verkligen ett grymt ställe at hänga på! Sen så var vi där till typ två och det var en riktigt bra kväll. Med utsikt över hela Stockholm, världens finaste ställe! 
 

Kommentarer

malin

2013-09-10 - 12:06:15
jättefin!!

isabella

2013-09-12 - 21:05:05
Vilken fin header du har! :)

Skriv en kommentar

Emma Johnson

Emma är en tjej på 17 år som bor strax utanför Stockholm. I den här bloggen kan du läsa om skolan, mode, fotboll, shopping, resor, event, vänner, fest, jobb och mycket mer!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus