Dagens låt

Dagens låt blir Taio Cruz låt Fast car, som oficiellt släpptes för ca två månader sen. Jag tror att den var med i någon tv-serie, kanske 90210? Men den gör mig glad och ja.. den är bra helt enkelt.
 

Dagens låt

 
Nu i december släppte Rita Ora sin nya låt Radioactive. Den är grymt bra och Rita Ora är grymt bra och snygg. Hon har släppt många bra låtar som blivit riktigt stora under året. Hon har blivit den nya Beyoncé (var har hon tagit vägen förresten?). Det ryktas också om att hon är tillsammans med Rob Kardashian, alltså Kim Kardashians bror.
 

Söndag

Hallå på er!
De senaste dagarna har jag bara tagit det lugnt och träffat massor med vänner. Igår gick jag en promenad med Lisa och snackade lite och hade det mysigt. Vi planerade också lite inför nyår, har fortfarande inte bestämt mig helt för vad jag ska göra på nyår, men det löser sig alltid.
 
Idag mötte jag upp Mimmi i stan och sedan åkte vi hem till henne, hon bor riktigt långt bort så det tog sin lilla tid. Jag kan inte förstå att jag redan har känt den tjejen i ett och ett halvt år. Det är galet vad tiden går fort. Men när vi kom fram så åt vi en jättegod lax med grönsaker och så, sen tog vi det mest bara lugnt. 
 
Så det har varit ett par mysiga lugna dagar nu när jag har vilat efter all julstress och laddat om inför nyår.

Camera, set, action

Idag har jag varit med min fin vän Lida i stan och kollade in mellandagsrean. Vi tänkte att vi skulle slippa all trängsel och kaos om vi var där när de öppnade, men nej.. Jag blev lite förvånad över att jag inte hade lyckats hitta något alls, men vi orkade ändå inte gå runt så mycket där. Det var iallafall en mysig dag.
 
Nu börjar jag redan få ångest över att det känns som om lovet snart är slut. Men jag får ta tillvara på resten av tiden. Jag har ju massor med vänner att träffa, nyår och min födelsedag så det här ska nog bli bra!
 

Christmas eve

Så var julen öveer för det här året..
Julaftonen firade jag hos min mormor med hela tjocka släkten, det blev massor med mat och julklappar. Jag äskar verkligen min släkt och speciellt att jag har så unga mostrar och morbröder så de blir lite som vänner också. Sen har alla förutom en flyttat hemifrån nu så då kan jag sova över där och så.
Ja men de var en mysig julafton iallafall och årets tomte kom både in och svor och drack brännvin. Sen berättade han att greven i Mysteriet på Greveholm var hans kusin så han fick lite spasmer som honom också.. Stackars mina småsystrar, kommer var skärrade för livet..
 
Lite blandade bilder från julafton

 

jul

Nu är äntligen julafton här! Så jag ska a´snart åka och fira med hela släkten.
Ha en riktigt bra dag! (Det ska jag..)
Puss på er

One more time

Hej på er!
De senaste dagarna har jag bland annat firat jul hos pappa och fått/gett lite julklappar. I fredags så hade jag också skolavslutning där alla skulle ha en gemensam avslutning och lärararna göra en film varje år. Det här året hade de gjort en "dansvideo" till Gangnam Style, den var sjukt rolig men jag kommer ha men för livet då en lärare satt på toa med bara kalsonger på underdelen, tur att jag byter skola & nästan aldrig behöver se honom igen..

Efter avslutningen träffade jag min vän Mimmi och så passade vi på att fota lite i skolans fotostudio för sista gången eveer! Sedan samma kväll åkte jag till Anna som bor fem minuters promenad från alla kryssningsbåtar i Slussen, för igår så skulle vi på kryssning. Det var riktigt mysigt att sova där och hon har utsikt över Grönan, hur nice bor inte hon? Så då var vi på kryssning hela dagen igår och åt julbord, shoppade i Tax freen & spelade bort alla våra pengar.
 
Idag har dagen bara spenderats med att shoppa lite, slå in julklappar och bara ta det lugnt.
 
 Som kompensation för den långa texten kan jag visa lite bilder från studion.

When the sun is shining

Jag brukar oftast känna att jag har mycket att göra, men den senaste veckan har det varit så galet mycket. Jag ska ju byta skola så jag har fått dubbelt så mycket skolarbete som alla andra i klassen. Men snart är det klart. Imorgon är det ju julavslutning och så har jag så mycket annat också, julklappsinhandling, fota i studion, träffa vänner, kryssning, planera inför nyår och min födelsedag m.m. Galet mycket var det ja..

Dagens låt

Äntligen är Norlie & KKV´s nya låt Nej ute! Den är så grymt bra och uppfyller verkligen mina höga krav, hehe.. Men jag blir helt glad av att höra den & om ni gillar Norlie & KKV´s andra låtar så kommer ni älska den här också! Den tar mig tillbaka till deras konsert på Gröna Lund i somras, Kim är så snygg & de är så bra.
 

ten days to go

Hej på er!
Nu siiter jag i skolan och vi har precis slutat, det ska bli så skönt att åka hem och vila.
Idag var en ganska vanlig skoldag förutom att jag träffade massor av folk på vägen dit. Ibland är det så härligt att åka med någon, förutom när jag är jättetrött dårå.
Men jag kan berätta att om tio dagar så är det jullov och det betyder att det är sista dagen i min nuvarande skola, Kungstensgymnasiet (fast det vet nog alla mina vänner nu). Så den sjunde januari (på min födelsedag, om ni undrar ;) ) så börjar min första skoldag i andra året på NTI gymnasiet. Det är samma linje, Estet/media, men jag tror att det här blir ett jättebra val. Jag är bara så nervös och det kommer jag nog vara ända tills jag kommer in i den nnya klassen och så.
Så det kommer säkert bli jobbigt i början, men jag hoppas på det kommer bli ett riktigt bra val.

Snowflakes

Idag har jag bara njutit av att vara hemma från skolan. Först har jag varit ute och fotat min småsystrar och sen har jag kollat på massa serier. Just nu är jag helt inne i Paradise Hotel Norge, vet inte varför, men det är så sjukt spännande när man väl har börjat titta. Men då är det nog med alla serier, I guess?
Jag bakade också resten av vår pepparkaksdeg och gjorde mitt eget lilla hus, gick mest på feeling, men det blev ändå helt ok. Det står iallafall upp ;)
Här är några av bilderna jag tog idag, mina härliga systrar som ser ut som små eskimåer i sina mössor..

Gingerbread

Lagom till första advent så stod pepparkaksbak på schemat. Det är så mysigt!  Speciellt nu när det har kommit så mycket snö och så spelar vi alltid massa jullåtar samtidigt. Vi har också köpt massor av roliga former som t.ex. bilar, älgar, igelkottar m.m.
Så vi bakade första delen då, snart ska vi nog baka resten & ett pepparkakshus måste vi ju också ha.

Dagens låt

 
Jag tror inte att någon har missat Labrint ft. Emeli Sande - Beaneath your beautiful vid det här laget. Jag hade till och med hunnit tröttna på den, Men nu gillar jag den igen. Älskar, rättare sagt. 
 

The three basics

 So here´s my first tutorial video. It´s my first one so I thought that I wanted to teach you the basics first. It was so hard to do, when I had to do it all by myself. So I would love if you told me what I should do better by next time. I´m also not that good at english so don´t be so hard on me.

Winter feeling

Nu sitter jag i skolan och slutar om någon timme. Sedan ikväll ska vi se på teater med alla andra tvåor, om vi nu kommer hem det vill säga.
Nu har ju alltså snön kommit till Stockholm på riktigt, om någon har missat det. Så det blev en liten mysig fika på första lektionen med pepparkakor, te och glögg för alla som lyckats ta sig dit.
Jag var tvungen att visa den här bilden på min syster från i söndags, hon ser ut som en liten eskimå.

Underbar helg

Hej på er!
I lördags så träffade jag mina fina vänner och så åkte vi in till stan, där och vi kina mat och pratade/skrattade massor.
Sedan åkte vi och spelade lazerdome och det var riktigt kul, vi hade köpt ett nattpass så vi spelade nästan konstant från 7-11. Det är verkligen något som är riktigt kul att göra med sina vänner, men jag blir ju så sjukt rädd om någon hoppar fram bakom ett hörn när det är sådär mörkt.
Sen var det några killar som var lite väl närgångna och så.. Men annars var det en riktigt lyckad kväll, skrattar aldrig så mycket som när jag är med de här tjejerna!

X-factor pt 2

I fredags var jag ju som sagt och såg på X-factor live med Mimmi för vi hade fått några  VIP biljetter några timmar innan av en kille jag känner. Det var riktigt kul men mycket mindre än vad jag trott av att se det på tv. Det var ju synd att JEM åkte ut, men så är det. Huvudpuunkten var ju såklart att träffa Martin Björk. Hade  vi fått träffa Andreas Carlsson och David Hyllenius också så hade kvällen varit fulländad.
Här kommer en bildbomb från kvällen.

Monday morning

Jag har så mycket att visa och berätta men jag har haft så fullt upp, men det kommer upp här allt eftersom.
Men nu är det en ny vecka med nya tag så det är bara att köra på som vanligt. Men nu hinner jag inte skriva mer för nu ska jag till skolan.
Sålänge kan jag visa den här bilden från igår.
Foto:Emma (jag)       Modell: Lova (min syster)

Dagens låt

 
Jag har inte bestämt mig för om jag gillar Will.i.am ft. Britney Spears - Scream & shout eller inte än, men jag tror att jag tycker att den är bra. Iallafall refrängen. Det är en låt som fastnar.
 
 

X-factor

Jag och Mimmi var på X-factor igår. Det var sjukt kul och efteråt hängde vi lite med Martin Björk. Nu ska jag träffa mina saknade vänner så mer bilder kommer sen!

 

Emma Johnson

Emma är en tjej på 17 år som bor strax utanför Stockholm. I den här bloggen kan du läsa om skolan, mode, fotboll, shopping, resor, event, vänner, fest, jobb och mycket mer!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus