Sparkles

I lördags när jag skulle köpa något att ha på mig på Swedish House Mafia, så blev det lite impulsköp som hårsaker och det här fina nagellacket. Denna har blivit min nya favorit och speciellt på konserten när alla lampor i olika färger lyste så att glittret glittrade ännumer och verkligen lös upp. Det blir festligare och kan göra heltråkiga kläder lite roligare.
 
 

Dagens låt

Ingen har väl missat Luckiest Girl - Stinsen de senaste veckorna, det är ju huvudsången i SVTs serie Portkod 1321. En jättebra men kort serie som ni borde se! De två sista avsnitten kom ut idag så därför får den här bli dagens låt. Sen är den ju grymt bra också!
 

Marie

Jag har länge tänkt fota min lilla katt men det har av någon anledning aldrig blivit av. Men så låg hon där i badrummet igår så kunde jag inte låta bli. Så här är min lilla gosekatt.

casual monday

Hej på er!
Detta har varit lite utav en katastrofdag. Jag försov mig, fick springa till bussen och sen hade jag en vanlig skoldag, men jag satt kvar lite med Isabel. Sen när jag skulle ta bussen hem så är det någon som har krockat på motorvägen så resan hem tog ca 50 min längre än vad den skulle gjort. Så då passade jag på att rita lite i photoshop & illustator. Här är orginalbilden och den jag har ritat. Syns det att det är samma bild?
 

Swedish House Mafia

Kvällen igår var helt Ofattbart Otrolig & Obeskrivlig!
Jag, Marre, Sandra och Sabina åkte till friends arena runt kl 6. Sen fick vi vänta en liten stund i kön och så. När vi äntligen kom in så hade det första förbandet redan börjat spela, men de inte alls bra så alla försökte bua ut dem. Efter det spelade Otto Knows, han var ungefär som man trott, bra, men han hade bara en låt. Runt tio kom till slut Swedish House Mafia och de var grymma! Det var sån otrolig stämning och så sjukt bra alltihop. Vi hoppade och dansade fram till tolv och jag lyckades träffa massor med folk som jag aldrig väntat mig att se!
 
 
Swedish House Mafia - Don´t you worrry child (den här videon får med känslan exakt, blir så glad av att se den här)
 
Video från SHM nu i veckan på Friends Arena.

Dagens låt

Rest of my life - Ludacris ft. Usher & David Guetta

Off to friends arena

Dagen har mest bestått av små fix soom att köpa en topp och nagellack till ikväll. För ikväll ska jag ju se Swedish house Maffia. Deras tredje dag i rad i Sverige och deras allra sista i Sverige. Det kommer bli helt sjukt och grymt osv. Är så himla taggad!

Nystart

Efter att min vän Mimmi börjar blogga igen  så fick jag lite inspiration till att också börja igen, för den här förändringen vill jag minnas i framtiden.
För väldigt snart så kommer det ske en väldigt stor förändring, en livsförändring.
Jag kan inte skriva ut vad det är än, men mina närsmta vänner vet redan och jag hoppas att det kommer bli till något jättebra. I samma veva ska jag operera mitt knä också vilket också kommer bli en stor förändrig.
 
Dessutom har jag också massor med roliga saker som händer nu innan jul. Imorgon ska jag se Swedish House Maffiasen ska jag kaanske se på x-factor, åka kryssning m.m.
 
Så följ med mig på min nya resa och se vart den tar mig!
 

Emma Johnson

Emma är en tjej på 17 år som bor strax utanför Stockholm. I den här bloggen kan du läsa om skolan, mode, fotboll, shopping, resor, event, vänner, fest, jobb och mycket mer!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus