Live to please yourself, not others

 
I´m done trying. I´m done pretending. I´m done trying to live up to others expetations. I´m done beeing shy. I´m done trying to make others happy. I´m done waisting my time.
 
From now i´m putting me first. Pleasing myself. Feeling good about myself. Spending my time with they who lift me up. Be the outgoing me that I know I have am inside. Feeling happy. Doing what I want.
 
Jag vill på något sätt sätta upp den här texten som en påminnelse, när jag skrev den kände jag att den gjorde sig bäst på engelska. Sen har ju bilden inte med något att göra men jag lär mig photoshop och den var ju lite härtig sådär.
 

I'd need an extra day on the week, an extra hour on the clock, just to show you how beautiful you are

Åh jag har haft så mycket de senaste dagarna men jag vet ändå inte vad jag har gjort egentligen.. Men förutom skolan så har jag gymmat några gånger med Mimmi, gått på promenad med mina fina vänner Linda & Nathalie och massa annat.
Men imorgon är det fredag och det betyder helg!

Raspberry

Från fredagens gottigheter. Jag älskar verkligen hallon. Förut brukade vi ha hallonbuskar på tomten som man bara kunde ta när man ville. Eller det har vi nog fortfarande?..

Mysfika

Igår var det äntligen fredag & då var det dags för freedagsmys!

Men skämt åsido.. Det var en ganska vanlig skoldag förutom att Blondinbella var i vår skola och skulle på möte hos Folkuniversitetet så jag Emma pratade lite med henne och så. Sen åkte vi och fikade och firade Emma & Nicolina i efterskott med både kakor, kladdkaka hallon o.s.v. 
Ja, det var väl den fredagen i stort sett.

two days

Dagarna rullar på. Har hunnit med gymmet med Mimmi. Promenad med Linda. Långa skoldagar & konstigt väder.
Idag stod bakning på bakning på schemat för imorgon vi ska fira två vänner som nyss fyllt 17.
 
En "söt" bild på moi & två favoriter just nu.
 
 
 
 

En söt liten prick

Jag hittade massor av gamla bilder från i somras, idag. Då bland annat på den här urgulliga lilla killen. Jag blir verkligen så glad av att se sommarbilder, speciellt i det här tråkiga vädret. Sen skadar det ju inte att en av mina favoritkillar är motivet heller.My

Hela helgen har bestått av att prova objektivet som jag har lånat. Jag brukar ju alltid gilla färg, men nu tror jag att jag tycker om svartvit mer på den här? Vilken tycker ni?

Godmorgon

Godmorgon på er alla morgontrötta och morgonpigga människor! Nu stressar jag väl säker som jag brukar med att hinna fixa med allt innan jag ska åka till skolan. Men en sak som är säker är att om det är kyligt så kommer jag gå runt i dessa härliga. Jag fick dem igår av min älskade gammelmormor som har stickat de till mig.

golden pearls


fem

Idag kommer hela släkten för att fira min fina syster som fyllde år i tisdags.
Tog de här for att testa objektivet & reflexskärmen som jag lånade hem från skolan i fredags.
 
 

Society6

Jag tänkte tipsa om en sida som heter Society6.com. Där kan man köpa jättefina tavlor/iphoneskal och "skins" för både laptop och alla iphone/ipod touch.
Jag har precis fixat så att jag också kan sälja saker där, så de bilder jag har lagt upp är mest för att prova. 
Men om ni skulle köpa någon av mina saker redan idag så får ni fri frakt också.
Så tryck på bilden för att komma till min sida.
 

Hej blogg.se

Hej på er!
Nu fungerar allt som det ska på blogg.se igen så nu går jag tillbaka hit. Nattstad.se var en helt okej bloggportal men jag saknar att kunna välja exakt hur du vill att din blogg ska se ut. Så det är det jag har trixat med hela dagen & nu är jag äntligen hyfsat nöjd. Men ja.. hoppas att ni vill följa med hit för nu har jag bestämt mig för det här.

sunday, sunday, lovely sunday

Okej nu ska jag bli bättre på att blogga! Men nu har jag ju min kamera igen så nu har jag inte riktigt någon bra ursäkt wink

Men nu ska jag träna och fixa lite. Men sålänge kan ni lyssna på två av mina favoriter just nu av Norlie & KKV.

 

both of us

Det visade sig bli en myskväll idag. Så jag har lite saker att  fixa innan jag ska iväg, så vi hörs senare! yes

Sålänge kan ni ju få lyssna på en till låt hehe..


 

cozy

Hej hej! Jag har verkligen haft mycket att göra nu den senaste tiden & mycket av det kan jag inte berätta om.. Men igår var jag hos doktorn (för er som inte vet skadade jag mig under en fotbollsmatch i slutet av maj) och jag fick veta vad det var och att jag ska opereras osv. Men det värsta är att jag inte kommer kunna spela fotboll på 8 månader.. Men sen fick jag ha en myskväll med Louise så då blev det ett bra avslut på den dagen! Idag var jag och kollade på min träning också och det är ju alltid lika kul! Men imorgon är det fredag, så ni får ha en bra helg!trenchcoat

Hej på er! Jag har inte orkat blogg nu på ett tag för att det har hänt så mycket hela tiden. Men igår hade vi en jättemysig släktmiddag där alla män i familjen hade lagat maten, så det blev någon taco-liknande chiligryta. Den var riktigt god och sen var det kul att se alla igen. Kan bara berätta att min moster och mina två morbröder är mellan 21-24 så det är jätteskönt att man kan umgås med de som om vi var kompisar, lixom. Ja men det var väl det, för idag har jag knappt gjort något alls. Förutom att jag fick för mig att jag skulle lära mig rita och så här blev resultatet. Men jag orkade inte fixa allt så jag gjorde inte klart den helt utan färgläggde den i datorn istället. Men ja, ther's a first time for everything!Emma Johnson

Emma är en tjej på 17 år som bor strax utanför Stockholm. I den här bloggen kan du läsa om skolan, mode, fotboll, shopping, resor, event, vänner, fest, jobb och mycket mer!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus