@ Sven-Harrys

Haha åh jag älskar verkligen det namnet! Så roligt att säga. Tänk att han heter det också, så gulligt. Nej men vi var på Sven-Harrys konstutställning idag under vår resursdag. Annars har jag inte gjort så mycket förutom att vi skulle bestämma vad ettorn och tvåorna ska göra på onsdag på nästa resursdag. Sen hann vi med Tacobar till lunch också. Men så det har varit en ganska lugn och mysig fredag med mycket skratt!
 
Jag har massa kul att blogga om också som kommer upp senare.
 
 
 

New in

I förrigår fick jag äntligen hem min efterlängtade lilla älskling haha. Den var så fin fast lite mindre än vad jag vad jag är van vid. Jag hade egentligen beställt en exakt sån som de flesta andra har men sen sås hörde tillverkaren av sig och sa att de hade råkat ta i sönder den allra sista väskan såsom var min. Men nu har jag äntligen den. så fin fast det är lite jobbigt att den inte är en sån som man kan stänga. 
 

Goodiebags

Något jag verkligen älskar är goodiebags. Det har speciellt blivit det här året när jag har gått på massa olika event. Sen att de självklart blir en liten besvikelse ibland när det bara är småskit som man aldrig använder. Men oavsett så tycker  jag att det är kul att få en liten giftbag när man ska gå med lite gott och blandat i. Den sista goodiebagen jag fick var från Ur & Penns event när vi blev sminkade av MUAs och stylade av bloggerskor. Det var en ganska nice goodiebagbag där man fick allt på bilderna plus ett superfint nagellack från Make up store och två till valfria smycken från Ur & Penn!
 
 

back to school..

Åh de senaste dagarna har jag gjort så mycket kul, det känns nästan som att jag fortfarande har lov. För i lördags spenderade jag en heldag med laget. Vi samlades för att ha teori/föreläsning av Tony Zabel som är Djurgården Hockeys huvudtränare. Sen åt vi lunch innan vi åkte och spelade fotbollsgolf.
När alla åkt hem och fixat sig så samlades vi vid Bistron och åt en supergod middag med oxfilé osv. 
På kvällen åkte jag också in till stan och träffade Fanny, hennes kille och hans vänner och så gick vi runt i stan och fikade på café 60.
 
I söndags åkte jag och Emma till Fanny för en PLL-kväll med god mat. Sen så började skolan på måndag så då åkte vi dit tillsammans. Det känndes så konstigt att vara tillbaka, så sjukt kul att se alla igen, men så ångestframkallande att vi nu ska börja gå dit varje dag det närmsta året. I måndags åkte jag hem till Antonia efter skolan och så sov jag där. Vi har börjat fundera på en resa, så vi får se om det blir av, men troligtvis och föroppningsvis så blir det av. Sen så var hon så gullig som gick upp tidigt igår morse med mig och lagade frukost till mig med äggröra osv. medans jag fixade mig. Så underbart!
 
 

lycklig.

Hej finisar! Idag är det fredag och alltså nu den sista helgen innan skolan börjar på måndag. Även fast att jag har otroligt mycket att göra den här helgen så är jag så sjukt glad. Jag vet inte varför, men jag tror också att jag äntligen har lärt mig att uppskatta de små sakerna i livet. 
 
Jag har lärt mig att njuta extra av de bra stunderna och verkligen ta in och känna när jag mår bra och något bra händer. Det är små saker som att jag har kommit på en riktigt bra idé, gått ner 3kg sen jag började väga mig för ca tre veckor sen, att jag har hittat två nya riktigt bra låtar! Jag tror att det är jätteviktigt att man tar in alla såna små saker och verkligen njuter och blir glad över dem. För vem vet hur morgondagen ser ut? Vem vet hur nästa år ser ut? Det kan vara jättedåligt och grått eller så kan det bli det bästa året i ditt liv. Men ända fram tills dess måste man njuta av stunden och njuta av allt som är bra runt om kring.
 
Sen om och när allt i livet ser grått ut för dig, passa då på att glädjas åt andra. Det är bara att kolla instagram, facebook, bloggar osv. Då kan jag t.ex. vara glad för min kusins skull som flyttat till NY, för min kompis skull som sprungit en mil under en timmme, för en annan som precis ätit en god måltid. Om man genuint kan känna den glädjen för sina nära istället för att bli sådär smått avundsjuk så kommer man också bli lyckligare. Då mår man bra.
Lycklig.
 

This year

Åh jag har laddat upp med massor med bilder och roliga inlägg nu framöver, jag ska bara ha tid att föra över dem från mitt huvud till bloggen! Jag har haft så mycket att hinna med den senaste tiden, bland annat tränat massor och njutit av sista sommarlovsdagarna. Sen har hela den senaste veckan varit en emotionell bergochdalbana. På måndag sätter skolan igång igen och jag har jättemycket inplanerat nästa vecka också!
Men allt löser sig!  
 
 En låt som jag snubblade på idag, så härligt sound! (Av samma kille som sjunger Aviciis -Fade into darkness)

This year i’ll make
the best of
what i’m given

 

This Year I’m gonna
Say I did
Instead of no I
didn’t

 

We’ll make the rules up
as we go
n’ break them
as we go

 

This year i’ll find a
hand
That i’ll hold on to

 

This year I’ll find a
heart that I can say
That i belong to

 

We’ll make the rules up
as we go
everywhere we go
Oh anywhere we go

a trip to the big S

Hej på er!
Idag har jag varit i stan med Louise och fixat lite saker. Bland annat så hade jag ett återbesök hos doktorn med mitt knä. Sen så avslutade vi med att kolla i affärer. Annars så har vi bara spenerat kvällen med att lägga in en relaxer i mitt hår (som gör att det blir rakt) och sett på film.
Men nu ska jag återgå till Scary Movie 5 som precis har kommit ut så jag bloggar senare!
Såhär såg jag ut idag då.. Försov mig så orkade inte fixa mig alls.
 
 

Loving life atm

Alltså gårkvällen var sås jukt underbar!
Först så åkte vi in till Grönan och det tog lite längre tid än vad vi väntat oss, men det gjorde bara att vi missade genrepet men vi fick ändå riktigt bra platser på typ andra raden. Sedan var det ganska lång väntan innan det äntligen satte igång. Då fick vi se Sean Banan, Alcazar, State Of Drama och sist men inte minst Norlie & KKV.
Kim som är ena halvan i Norlie & KKV, har jag länge haft en liten crush på för att han är så snygg, men det är jag nog inte ensam om?
Men hela Sommarkrysset var jättebra, speciellt Norlie & KKV, men det är så kul just för att det känns som en konsert fast mycket mer intimt.
Efteråt hälsade vi på Johan Petersson (känd från bla. barnprogrammet Doktor Mugg & komedi-spinoffen Café Bärs) som var sjukt trevlig och sjukt mycket längre än vad jag väntat mig.
Till slut så träffade vi också Kim och Sonny från Norlie & KKV, så vi pratade lite kort med dem, tog kort och kramades lite hehe.. 
Jag brukar aldrig bli starstrucked, men jag måste erkänna att jag var pretty excited efter att jag hade träffat dem!
 

Norlie & KKV

Nu ska jag iväg och se Norlie & KKV! Är grymt taggad! Kameran hänger med så ska ta massor med bilder!
 

SNART

Idag ska Norlie & KKV spela på sommarkrysset på Grönan. Så det kan jag absolut inte missa, speciellt när deras senaste spelning blev inställd i Stockholm. Men de är så grymt bra och om man gillar en av deras låtar så kommer man gilla alla. 
De har precis släppt sitt första album, innan hade de bara släppt singlar och många av deras singlar är med i skivan men det finns också massa toner.
Jag kommer ihåg när jag såg på deras konsert förra sommaren på Grönan. De är så bra!!
 
Här är deras nya album SNART, som släppt tidigare för alla med Spotify Premium. 

citrus

Min absoluta favorit det senaste halvåret är Vitamin Well´s Citrus & Fläder. Den är så sjukt god, smakar riktigt gott! Jag kan inte riktigt beskriva smaken, men den smakar som en blandning av citrusfrukter och fläder, fast utan det "sura" från citrusfrukterna.
Sen innehåller den vitamin C, D och zink, den har dessutom inget vanligt socker utan bara fruktsocker. Jättegod iallafall. Jag fick prova den för första gången i vintras när jag var på MTV´s Teen Wolf event. Så om ni gillar "MER & Festis" drickor och citrus/fläder så borde ni testa denna!
 
 
 
 
 
 
 

a drop in the ocean, a change in the wheather

Imorse väckte Louise mig och så gick vi en power walk på ca 7-8 km. Jag älskar känslan efter att man har duschat när man har tränat. Då känner man sig så bra.
Sen har jag bara tagit det lugnt, planerat och fixat inför de sista dagarna av sommarlovet.
 
 

taxes and more

Lycka, ångest och lycka igen.
Det är ungefär så jag känner just nu. Någon som hör av sig fast den inte borde, någon som inte hör av sig fast den borde.
Skola snart, fyra ny peeps i klassen, my gosh! jag har så mycket att hinna med innan det.
Jag fick veta att jag kommer få tillbaka 3500 i skatteåterbäring i år, nice. Så nu beställde jag precis en iphone 5.
Har fått massa kommentarer på bloggen, kommentarer som gör mig lycklig, kommentarer som jag är för dålig på att svara på.
Har funderat på en resa i höst, lite ångest och lycka över det också. Vänner jag inte pratat med på länge, vänner jag saknar, vänner jag träffast nyss. Lycka och ångest. Hela mitt liv just nu är fyllt med lycka och ångest.
Livet leker, livet suger, livet..
 
Den här har lyckats fastna på hjärnan de senaste dagarna..

Körslaget 2013

Åh sorry guys! Jag har haft så fullt upp. Iförrigår jobbade jag med körslaget hela dagen. Jag skulle ha hand om alla som skulle på audition för Dogge Doggelitos kör i Botkyrka. Det var riktigt kul och alla människor var så trevliga och glada. Sen provade jag och Virre att göra en audition för de som alla skulle göra en pre-audition för, alltså typ VD'n för hela körslaget eller liknande. Jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv men jag är så glad över att jag gjorde det nu i efterhand. Vi hade inte fyllt i papper och sånt så vi gjorde det bara på skoj för att se vad de skulle säga. Men de tyckte att vi sjöng bra men att vi skulle jobba på vår osäkerhet. Men jag har aldrig sjungit för någon så på riktigt förut så jag var bara glad över att jag vågade överhuvudtaget.

Men annars så hängde vi bara med de andra som jobbade där och de i kören och med Dogge som var riktigt sköna allihopa. Sen körde Dogge hem mig och så, så det var en jätteskön arbetsdag.

Annars de två senaste dagarna så har jag hunnit träffa Nathalie, gått och simmat, åkt till stan, träffat Lisa, badat i min pool med Louise och massa annat.

Hoppas att ni har en bra dag för här är det iallafall jättehärligt väder!

Haha här är jag och Dogge när vi hängde lite efter att alla inspelningar var slut.

Podcasts

Något jag måste tipsa er om är podcasts. Det är något av det härligaste att lyssna på en varm sommardag när man ligger ute i solen (eller annars också för den delen). Det är perfekt för alla ni som gillar att läsa bloggar, vilket jag antar eftersom att ni läser min just nu. För podcasts känns som en mer personlig version av en blogg eller videoblogg till och med. Oftast brukar man mer dela med sig av tankar och idéer än vad man gör om dagarna som en videoblogg ofta handlar om.
 
Om ni nu vill börja lyssna påpodcasts så rekommenderar jag verkligen Michaela & Dashas blogpod. 
Jag brukar lyssna på de mest populära podcastsen men Michaela & Dashas är den som jag definitivt mest längtar tills ett nytt avsnitt kommer ut av. Deras pod handlar om kärlek och de båda har varit med om så mycket inom ämnet så därför är den så bra att lyssna på. Sen att de är så olika, en med mörk raspig röst, en med ljus. En är lugn och andra spontan osv. 
Så den rekommenderar jag verkligen! Den finns på mobilen (i appen podcast), Itunes och Devote.se!
 
 

Sandhamn

Här är lite mysiga bilder från Sandhamn igår. Vi gick runt massor, åt lunch och kollade på utsikten. Här är bara några av alla bilder.
 
 
 

På väg hem

Det har varit en lång och mysig dag i Sandhamn. Riktigt härlig ö. Jag älskar ju skärgården och speciellt att åka båt i den! Men nu är jag sjukt trött så vi ska ladda inför en riktig myskväll för det blir nog den sista gången jag och Louise kan ses på ett tag för att det är så mycket sen. Så vi ska nog köpa med oss någon gått och sen se på The Vampire Diaries hemma hos mig.
Jag tog massa mysiga bilder där som jag ska lägga upp när jag kommer hem!

Här är jag och Louise's kusin Liva på Sandhamn.

Next: sandhamn

Haha jag hade förberett ett helt inlägg innan jag gick hemifrån men sen blev det så stressigt att komma iväg så jag glömde trycka på publicera.

Men nu är jag precis framme i Sandhamn där jag ska spendera dagen med att njuta av Stockholms skärgård med min vän Louise.

Emma Johnson

Emma är en tjej på 17 år som bor strax utanför Stockholm. I den här bloggen kan du läsa om skolan, mode, fotboll, shopping, resor, event, vänner, fest, jobb och mycket mer!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus