these curly curles

Jag skulle dö för att ha de här fina lockarna naturligt! 
Nu måste jag platta håret och sen locka för att få det här resultatet.

It´s tuesday my love

Hej på er! Haha jag känner att min rubrik är riktigt random men det får vara så för jag är så dålig på att skriva rubriker. 
 
Men i söndags köpte jag äntligen min nya systemkamera så igår när jag var sjuk var jag tvungen att ta lite självporträtt. Man kan se på mina ögon att jag inte är helt 100%, men det fungerar ändå.
 
Idag är det skola och sen sjukgymnasten, efter det ska jag möta upp min fina vän Antonia för vi ska på förhandsvisning. Vet inte vad det är för film för jag fick bara biljetterna, men det ska bli mysigt oavsett! :)

illness

Hallå på er! Idag mådde jag inte så bra så jag stannade hemma från skolan, men jag måste bli bra tills imorgon för då ska jag och Antonia på förhandsvisning av någon film. 
Så idag ska jag bara ta hand om mig själv, plugga och vila!
 
Här är några bilder på mina systrar från igår.

Elle galan

När min kusin gick en visning på Elle galan nu i år så fick jag lite saker från goodiebagsen därifrån, bland annat en Jimmy Choo parfym och lite målarfärg (haha..).
Men jag fick också det här skärpet, som ni ser är det från HM men designat exlusivt för Elle galan. Det är i svart läder med platta nitar på. Jag har aldrig gillat att använda skärp, men jag kanske borde göra det nu?
Jag vet inte om jag tycker om den och ska börja använda den eller inte?

15/2 2013

Hej på er!
Först vill jag bara säga att det är så kul att ni läser min blogg fast jag är så dålig på att blogga!
Men jag känner mig alltid helt slut efter skolan, först har jag jättemycket skolarbeten, sen så har jag mitt jobbiga knä som gör att jag måste hoppa runt på kryckor, vilket också är jobbigt.
 
Ja men nu till något roligare, i onsdags så hade jag fått biljetter till MTV´s event som jag bjöd med Fanny till. Det var ett Teen Wolf event där de förhandsvisade de två första avsnitten av Teen Wolf. Vi fick stressa dit och hann precis i tid, sen så bjöd de på pizza, godis och massa Vitamin Well. Jag har bllivit helt kär i Vitamin Well nu, har aldrig gillat den så mycket innan men den kvällen drack man så mycket sånt så nu har jag en liten favorit. Det var iallafall jättemysigt och så var det massor av unga bloggare där också, det var ju lite kul att se.. ;)
Teen Wolf var iallafall jättebra, den ska jag börja kolla på när jag har sett klart på Vampire Diaries & Pretty Little Liars!
Sen så fick vi en liten godiebag också, det är alltid lika kul, men den kan jag visa sen! :)

 

Teen Wolf

Jag var som sagt på MTV´Teen Wolf event i onsdags, då fick vi en liten goodiebag. Det var bara småsaker så det var inte så mycket eller något speciellt så men jag älskar ändå att få goodiebags! :D
Så här är det mesta av det vi fick i goodiebagsen.
Skrivbok
Iphoneskal
T-shirt med måne-trycket, sen så står det teen wolf litet i hörnet (jag satte ihop bilderna )
 
 

New in

Jag fick äntligen hem min nya lilla vän idag. Den var verkligen efterlängtad!
Jag beställde den för en månad sen så den tog sin lilla tid men jag är så kär i den.

Onsdag

Jag har verkligen inte haft något kul att blogga om den senaste tiden, jag som skulle blogga mer nu.
Men mina dagar har bara bestått av att åka taxin, vara i skolan och åka hem, sen kanske träffa någon kompis. 
Jag har inte ens orkat fota något för att jag har kännt mig så seg.
Men idag var jag i skolan hela dagen fast när jag kom dit fick jag veta att jag inte hade någon lektion idag kul...

Men det var ändå en mysig dag, vi lyssnade på musik och chillade på förmiddagen, sen fick vi fika av vår lärare. Efter det åt vi lunch på någt kebabställe och sen på eftermiddagen övade jag och Fanny oss på att bli "burk-proffs" Alltså när man gör värsta låten av att slå på en burk i takt och sen sjunger till. Vi är riktigt grymma ska jag säga er! 
 
I brist på bilder kan jag visa två helt olika bilder som jag tog på Lova för någon dag sedan.

Sunday

Idag har jag bara gjort allt det som behövdes göras, duschat städat och massa annat tråkigt. Sen så var jag på sjukhuset och hälsade på en nära person till mig som är väldigt sjuk. Det var lite jobbigt och wså men det känns ändå lite bättre av att veta lite mer om hur det är.
 
Dags för söndags- och skolångesten nu då. Borde pluggat mycket mer i helgen men jag skjuter upp allt som vanligt. Men det blir som det blir och det är bara att köra.
Ja det var väl det.. nu måste jag återgå till Pretty Little Liars (så jävla bra!)
 
Jag fotade min lillasyster lite igår också, här är den enda bilden som jag har hunnit redigera.
Hon ser ut lite som en docka, men hon blir otroligt fin på bild, när hon vill.

TGIF

It´s finally friday!
Idag har varit en riktigt chilldag, eller hela veckan för den delen. Vår lärare var  sjuk så jag slutade tidigare. Jag hade två lugna lektioner och därimellan åt jag lunch på något cafe med Sanna. Det var så mysigt och kul!
Det här blir ännu en lugn helg med tanke på att jag inte kan ta mig någonstans med min kryckor men det är ganska skönt ändå.
 
En annan sak är att nu när jag är nyopererad så åker jag taxi till och från skolan. Det är så roligt vilka konstiiga taxichaufförer det finns. Vissa säger inte ett enda ord från att han hämtar tills att han lämnar mig, medan andra frågor massor. Mest av allt har jag fått åka med en gubbe som älskar att digga med till den klassiska operan som spelas på hans radio. Jag ville nästan sjunga av glädje när jag idag fick åka med en man sm lyssnade på normal musik! :)
                                 Jag fotade lite självporträtt i förrigår, resultatet.

Emma Johnson

Emma är en tjej på 17 år som bor strax utanför Stockholm. I den här bloggen kan du läsa om skolan, mode, fotboll, shopping, resor, event, vänner, fest, jobb och mycket mer!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus