Ur och penn eventet del 2

Här komer lite fler bilder från eventet hos Ur coh Penn mycket snygga smycket och snygga sminkningar!

Movits!

Hej på er! I fredags var jag i skolan som vanligt fast jag hade bara två lektioner istället för tre så det var skönt. Sedan åkte jag med Fanny, Saga och några killar på "klubbvisning" för vår studentskiva som vi ska ha nästa år. Som vanligt blev det lite drama osv. men unt åttatiden så åkte jag Fanny och Max till grönan och såg på Movits! som upträdde där. Det som är så kul är att jag och Fanny oftast knappt har hört artisterna vars konserter vi går på men sen så börjar vi lyssna på de typ samma dag och när vi väl är där och efteråt så blir vi typ de största fansen haha... Så efteråt hade de någon liten signering och vi pratade, kramades och fick våra iphoneskal signerade. Så det blev ett lyckat slut!
 
Så lyssna på Movits! De rekommenderar jag om man gillar hiphop, reaggae, RnB, Pop osv..
 

Event hos ur & penn

I torsdags var jag, Fanny och Emma på ett bloggevent hos Ur & Penn med bland annat Michelle da Silva (bloggerska, stylist, känd från Kanal 5´s Stylisterna). Där hade fem bloggerskor fått ta med 6 st tjejer var som de sedan skulle styla med smycken därifrån. Efter fisk vi passande sminkningar till vår styling av make up-artister från Makeupstore. Sen gick vi därifrån med tre valfria smycken och en goodiebag med smink från Make Up Store. Det var ett härligt event med mingel, snittar, rosa bubbel och annat mys!
 
Här har ni massor med bilder! Kommer kanske upp ännu fler sen. (Bilder från bl.a. www.michelledasilva.se nickys.se och Ur & Penn)
Jag och Fanny efter make & styling
Det snygga halsbandet som jag blev stylad med från höstkollektionen.
Bloggerskorna som var där och fick styla de andra.

koser litt

Haha jag kände mig lite norsk idag, därav den fina rubriken.
Iag har jag bara två lektioner så det är jätteskönt att bara ta det lugnt hemma. Jag skulle träffat en kompis igår men jag mådde så dåligt så jag åkte hem istället. Men annars har jag bara varit hemma och pluggat masssooor för allt ska ju lämnas in nu. För den fjärde juni hhar jag skolavslutning och samma dag ska jag åka till Malmö. 
Men ni får ha en bra torsdag och imorgon är det helg så då är alla glada!

cover your body with my autograph

 Jag har legat hemma sjuk sen i måndags och bara pluggat massor. Idag ska jag lämna in två stora uppgifter så jag hoppas att det går bra. Jag har bara en lektion sen ska vi åka in till kungsan om det är fint väder.
 
Ingen har väl missat Undressed av Kim Cesarion vid det här laget?
Underbar röst och ganska söt också. Jag kan inte fatta att min morbror jobbar med honom, jag måste säga åt honom om att jag ska få träffa honom. Jag dör verkligen när han sjunger "Cause I wanna see you naked"..

Summer love

Hello you guys! Idag har det varit en riktigt härlig och (nästan lite för) varm dag! Jag försov mig imorse men hann ändå med provet och sen mådde jag så illa så jag åkte hem vid lunch.
Nu har bloggen fått en lite sommrigare touch, med en header som jag fotade idag, mintgrön/turkos bakgrund osv. Så nu är det mycket roligare att blogga! 
Men något jag inte alls kan fatta är att det bara är 14 dagar kvar till den 4e juni då jag har skolavslutning och åker till Malmö. Dock har jag ganska mycket kvar att göra i skolan innan dess men det gör inte så mycket! :)
 
 
 

Sun(ny)day

 
Hej på er! Jag har gjort så mycket kul den senaste tiden sen sist jag bloggade så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag har verkligen levt livet!
Men jag får skriva ett inlägg om det senare för nu ska jag snart gå iväg till Louise.
Hoppas att ni alla har haft en bra helg!
 
Här är tre foton som jag tog för någon vecka sen när jag gjorde vad som helst istället för att plugga hehe..

Coloured nails

Jag har precis fått en lite flip och kommit in i en period när jag målar naglarna igen. Jag har till och med målat mina tånaglar i en somrig blå, det ni!

Så idag var jag tvungen att uppdatera mitt nagellacks-förråd lite, så det blev dessa färger, några sommriga och några som bara var allmänt fina!
I förrigår så målade jag också naglarna på ett lite nytt sätt (för mig). Så det blev en typ av "ombre" med blått som övergår till vitt. Det känns riktigt sommarfräscht. Dock krävs det mycket nagellack och tålamod, men det är det värt! Det var till och med en tjej som gav mig komplimanger för dessa på tåget och då blir jag extra glad för det är nästan ingen som brukar prata med främlingar. Så när man gör det och "bryter den gränsen" för att säga att jag har fina naglar och frågar hur jag har gjort de så blir jag så glad. Då vet jag verkligen att den personen menar det istället för kompisar som alltid säger snälla saker till varann. Så här ser de ut!
(ser att jag har väldigt rynkiga händer, hehe..)

Emma Johnson

Emma är en tjej på 17 år som bor strax utanför Stockholm. I den här bloggen kan du läsa om skolan, mode, fotboll, shopping, resor, event, vänner, fest, jobb och mycket mer!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus