I can smell greatness

Hallå på er!
Idag har jag inte så mycket att blogga om för jag ska vara hemma idag. Så då kan jag passa på att berätta om mina top tre favoritparfymer (den sista är en fragrance mist och inte en parfym).
Vilken är er favoritparfym?
 
FLASH // Jimmy Choo // Har en fräsch, lätt och kvinnlig lukt
 
2. LOVE ETC.. // The Body Shop // Fräsch och ganska söt lukt

3. MANGO TEMPTATION // Victoria´s Secret // Luktar mycket mango och fruktigt, lite starkare lukt än de andra
 
 

Back on track

 Anledningen till att jag inte ar bloggat på så länge är att jag inte har bloggat på så länge är att jag har opererat mitt knä för en vecka sen. Det var ganska jobbigt och jag har varit otroligt trött sen dess men det blir bättre och bättre för varje dag!
 
Idag var min andra dag tillbaka i skolan igen och jag hade bara en lektion så det var ganska lugnt. Sen efter det så gick jag och Emma och åt lunch på ett ställe som heter Mamma Mia. Det var mysigt och vi hade riktigt roligt. Vi gick tillbaka till skolan och så väntade jag med henne tills hennes lektion började och då tog jag taxin hem.
 
 Två snapshots från lunchen idag, jag försöker precis lära mig kameran som jag lånade igår.
 

17/01/13

Jag vet inte ens vad jag har gjort den sista tiden men jag har ändå haft fullt upp. Det har varit mycket i skolan, inte så att jag har mycket skolarbeten men det är ändå mycket att komma in i en ny klass och så. Annars har jag varit med vänner, tränat och sånt.
 
Idag hade jag en så härlig dag för jag skulle till sjukhuset och få information om min operation på tisdag. Det var inte så kul för det slutade med att jag var jättenära att svimma för jag hatar sjukhus, sprutor och andra såna äckliga saker. Men sen mötte jag de andra på thai restaurangen där vi skulle äta och efter det hade jag bara en lektion. Så dagen i helhet var skön även fast min morgon inte började så bra
 
Jag har ju blivit av med min systemkamera nu så jag har inga nya fina bilder att lägga upp, men jag ska nog kanske låna en på måndag så då blir det roligare, dessutom kommer jag ligga hemma i en vecka då också så då tänkte jag lägga ner lite tid på bloggen och kanske fixa en ny design m.m. Men sålänge kan jag visa en skylt som jag har gjort till mitt cafe som är en skoluppgift.

cookies

Ja som vanligt har jag haft för mycket annat i mitt liv som händer för att ha tid/ork för att blogga. JAg har mest av allt hållt på mmed att komma in i nya klassen/skolan, lärt mig schemat, fixat med skoldatorn, lärt mig vilka lärare jag har, vilka som umgås med vilka, alla nya namn/ansikten osv.
Men den största skillnaderna måste ändå vara ingen mer foto, lunchen på resturang till skillnad från matsalen innan och sen alla killar som går där. Det är så stor skillnad på stämmningen i en skola med flest killar och flest tjejer.
Idag fick vi också lära oss programmet Indesign på grafisk kommunikation, de är lite svårt att  förstå hur man ska kunna göra snygga och proffsiga saker men det går till slut. Jag gjorde en liten snabb kakburk till mitt café som jag ska "skapa" i grafisk kommunikation. Hehe den blev inte så snygg men man blir bättre för varje gång! :)

NTI-gymnasiet

Hej på er!
Min första vecka i nya skolan är snart slut. Jag har redan fått flera nya vänner och de flesta verkar vara jättetrevliga, även om jag inte har fått en chans att prata med alla än. Men än så länge gillar jag skolan starkt. Vi har många killar i skolan, vilket jag inte alls är van vid så det blir en helt annan stämning, men det är kul! Idag hade jag spanska också, vilket innebär ännu fler killar för vi har spanska tillsammans med de som går i teknik och el-linjen. Annars har det nog inte hänt så mycket, min första vecka har varit rolig, många nya namn och ansikten, en bra skola med bra personer gör så mycket.
Jag och två av mina nya klasskompisar, Fanny & Saga

Lazerdome

I lördags var jag och några av mina vänner och spelade lazerdome. Först åt vi tacos hemma hos mig och hade det mysigt. Sen åkte vi in till stan där vi spelade ett helt nattpass. Det är så himla kul att spela lazerdome, fast lite läskigt också. Men det beror mycket på vilka man spelar mot, vi fick ju spela mot lite konstiga personer då men det var lugnt ändå. Fast jag förstår inte att det alltid ska vara någon äcklig kille där som kladdar på mig m.fl. och alltid kommer lite för nära. Usch, det läskiga är att man ser ju knappt något och man är ju fast där inne så det är inte så som om man kan undvika de helt heller. Men sammanfattningsvis så var det en trevlig kväll.


17 barre!

Woop woop! ja idag är det min dag! Nu är jag äntligen 17!
Fast jag har kommit på att jag firar inte egentligen att jag har fyllt 17 för det känns inte så speciellt, utan att det bara är ett år kvar tills jag fyller 18!
Weei! Happy girl!

03/01/2013

De första dagarna av 2013 har jag bland annat sett "Hobbit" på bio. Jag tycker inte alls att den var så bra som alla säger. Om jag inte hade fått biljetter till den så hade jag aldrig sett den. Alldeles för mycket krig för min smak.

Idag var jag också i stan med Antonia. Jag skulle egentligen gått till min skola och hämtat lite saker ur mitt skåp (men det var stängt) eftersom att jag börjar i min nya på måndag. Nervöööst.... Vi gick till Stureplan och tog en fika på Wayne´s, där satt vi ett bra tag och bara pratade massor. Herregud vad kul jag har med den tjejen. Vi hittade också jättefina fransväskor på ZARA, i mocka. Perfekt till sommaren och jeansshorts men den får jag visa senare!

 
 
 
 

Mitt nyår

Oj nu har jag inte hunnit skriva sen nyår. Men mitt nyårsfirande var riktigt roligt ändå. Mycket högre än mina förväntningar.

Först så åt jag middag hemma med familjen, det blev som en biff Wellington fast med oxfilé. Sen gick jag över till min vän Lisa och så fixade vi oss tillsammans där. Efter någon timme så gick jag och träffade Linda och Nathlie ett tag och så gick vi runt och pratade lite. Sen gick jag tillbaka hem till Lisa och då hade det börjat komma lite folk. Det kördes lite dricklekar m.m och sedan gick vi ut och skålade vid tolvslaget. Dricklekar är verkligen en bra sak att köra i början när ingen känner varandra och det är lite stelt. För sen när alla börjar dricka så är det ju inga problem. Efter tolvslaget började det dra igång lite, vi dansade, sjöng, skrattade, pratade och självklart lite drama också.

Något som började med riktigt låga förväntningar visade sig bli mitt bästa nyår hittills!

Emma Johnson

Emma är en tjej på 17 år som bor strax utanför Stockholm. I den här bloggen kan du läsa om skolan, mode, fotboll, shopping, resor, event, vänner, fest, jobb och mycket mer!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus